szalagavato
 

Két szemszög
Szalagavató fotózásunk keretében az egész rendezvény időtartama alatt két állásból fotózunk. Ezzel is biztosítjuk, a gazdag, változatos képvilágot, valamint a nem várt eseményekkel szembeni immunitást.

Bőség garantálva

A rendezvény időtartama alatt 2-3 ezer képet készítünk, így például csak a Te tűzésedről biztosan lesz legalább 3-4 felvétel, amiből válogathatsz. Magunk között már azzal szoktunk viccelődni, hogy lassan konkurenciát jelentünk a mozgókép üzletágnak.

Rend mindenek felett

Rengeteg képet rengeteg idő átnézni. De mi nem untatunk a számodra érdektelen képek mustrálásának kényszerével. Emberi munkát nem kímélve a többezer felvételt leválogatjuk és rendszerezzük az esemény különböző részeinek tematikája szerint, így könnyen megtalálod a számodra fontos emlékek gyönyörű színekben pompázo lenyomatát.

Nincs költség
Rendezvényfotózásunkban az a legszebb, hogy teljesen ingyenes. Nincs semmilyen alapdíj, nincs minimális rendelési kötelezettség. Fizetned csupán azért a papírképért kell, amit haza szeretnél vinni. Ugyancsak kellemes tény, hogy minden megrendelt fotó digitális formában való megszerzésére is lehetőség van. Nincs tehát kockázat, keress meg bátran.


|
|
|
| Mozgókép